1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. varkenshaasje in bladerdeeg gevuld met roquefort

varkenshaasje in bladerdeeg gevuld met roquefort

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 01-11-2001

Ingrediënten 4 personen


2 varkenshaasjes,
zout en peper,
diepvriesbladerdeeg,
1 gebakken ui,
100 gram gebakken champignons,
1 ei,
8 dunne plakjes Ardennerham of Parmaham,
100 gram roquefort,
boter.



Echt TOPPIE

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de varkenshaasjes in de lengte, en vul deze met de gebakken ui, champignons en roquefort. Bestrooi ze met zout en peper en bak de varkenshaasjes in ca. 10 minuten.
Rol de Parmaham of Ardennerham om de varkenshaasjes en pak ze in het ontdooide
bladerdeeg. Bestrijk dit met het geklopte ei.
Bak de varkenshaasjes in het midden van de oven op 200 graden. Zet dit 30 min. in de oven.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top