rijst pannekoeken

  • Antiliaans, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 31-10-2001

een soort drie in de pan

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
olie om in te bakken,200gr gekookte rijst, 1ei,200gr suiker,500 tot1000ml koffie melk 1 snufje zout,2tl bakpoeder 1el vanille-extract,2a3el kaneel,200a300grbloem of meer ,150gr rozijnen.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
koekepan,een garde.

Voorbereiding

kookt de rijst zo paperig mogelijk en laten afkoelen.

Bereidingswijze

rijst in ee kom zetten,melk erbij,een beetje roeren,dan bloem erbij goed roeren met de garde dat je geen klonten krijg,bakpoeder, ei,de suiker,kaneel,vanille,zout,en de rozijnen goed roeren,kleine pannekoekjes van bakken.

Serveertip

koudof warm eten.

Laatste reacties

wh328 avatar
wh328 07-11-2001

beste anche, wat een verrukkelijk recept!!! Ik wens je veel smulplezier op het smulweb als nieuwe aanwinst !!!! groetjes desire

wh328 avatar
wh328 07-11-2001

beste anche, wat een verrukkelijk recept!!! Ik wens je veel smulplezier op het smulweb als nieuwe aanwinst !!!! groetjes desire

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten