1. Home
  2. Recepten
  3. Antiliaanse keuken
  4. rijst pannekoeken

rijst pannekoeken

  • Antiliaans, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 31-10-2001

Ingrediënten 4 personen


Olie om in te bakken,200gr gekookte rijst, 1ei,200gr suiker,500 tot1000ml koffie melk 1 snufje zout,2tl bakpoeder 1el vanille-extract,2a3el kaneel,200a300grbloem of meer ,150gr rozijnen.


Verder heb je nodig


Koekepan,een garde.


Een soort drie in de pan

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kookt de rijst zo paperig mogelijk en laten afkoelen.

Bereidingswijze

Rijst in ee kom zetten,melk erbij,een beetje roeren,dan bloem erbij goed roeren met de garde dat je geen klonten krijg,bakpoeder, ei,de suiker,kaneel,vanille,zout,en de rozijnen goed roeren,kleine pannekoekjes van bakken.

Serveertip

Koudof warm eten.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anche


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van anche
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top