1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Coconut creek

Coconut creek

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 30-10-2001

Ingrediënten 2 personen


1 el. zonnebloemolie
1 ui, gesnipperd
1 knoflookteentje, gesnipperd
1 tl. serehpoeder
1 tl. kurkurma
2 dl. kokosmelk
kwart-literblikje bamboescheuten in blokjes
250 gr. wijting- of kabeljauwfilet
beetje zout & versgemalen peper
1 a 2 el. Nacho Sliced Jalapeno Pepers (van Casa Fiesta)
1 tl. honing
1 el. korianderblaadjes



Lekker australisch recept met kokos, bamboescheuten & vis

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200?C.

Bereidingswijze

Verhit de zonnebloemolie in een kleine koekenpan, fruit hierin de ui & knoflook gedurende 3 minuten. Strooi sereh- & kurkurmapoeder erbij & giet de kokosmelk erbij. Laat dit vijf minuten op middelhoog vuur pruttelen. Bedek ondertussen de bodem van een ovenvaste schaal met de bamboescheuten, leg hierin de visfilets & bestrooi deze met een beetje zout & peper. Verdeel de plakjes jalapeno peper erover. Roer de honing door de kokossaus & giet de saus over de vis. Laat in 10 minuten in de oven gaar worden & strooi er op het laatst de korianderblaadjes over.

Serveertip

Lekker met basmati- of pandanrijst



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van winnie78


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van winnie78
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top