1. Home
  2. Recepten
  3. Groente
  4. Snijbiet
  5. krokante snijbiet

krokante snijbiet

  • , Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-10-2001

Ingrediënten 2 personen


2 (oude) boterhammen
1 bos snijbiet
1 gesneden ui
1 geperste teen knoflook
1 theelepel boullionpoeder
50 gr. geraspte kaas
olie om in te bakken



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ui snijden

Bereidingswijze

Boterhammen verkruimelen en in een koekenpan driig en knapperig roerbakken.
Snijbiet wassen en stelen en blad grof snijden.
Ui en knoflook fruiten in wat olie, boullionpoeder en snijbiet toevoegen en 5 minuten roerbakken.
Snijbiet in een ovenschaal doen, eerst de kaas en dan de broodkruim erover strooien en even onder een voorverwarmde grill of in de oven zetten tot de kaas gesmolten is.

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

Lekker met pasta, rijst of rosti



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alinda_c


Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alinda_c
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top