Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Zalm
  6. Roergebakken spinazie met pasta en zalm

Roergebakken spinazie met pasta en zalm

Door: omalidy

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-10-2001

Ingrediënten 4 personen


750 gr verse spinazie, 250 gr Tagliatelle, 250 gr gerookte zalmsnippers, 125 gr creme fraiche, 100 gr pijnboompitten


Verder heb je nodig


Wok en pan


Tagliatelli

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een Koekenpan. Was de spinazie en snijd de zalm in snippers.

Bereidingswijze

Roerbak de spinazie kort in een wok. Voeg tagliatelle, gerookte zalm en pijnboompitten toe. Breng het op smaak met zout en peper en voeg tot slot de creme fraiche toe.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van omalidy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top