1. Home
  2. Recepten
  3. Gemarineerde olijven

Gemarineerde olijven

Door: winnie78

  •  ,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 27-10-2001

Ingrediënten


1 takje thijm
1 knoflookteentje
1 rood Spaans pepertje
10 gedroogde peperbolletjes
1 laurierblad
75 ml. extra vierge olijfolie
125 gr. groene, met paprika gevulde olijven



Lekkere olijven

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was het takje thijm & haal er de blaadjes af. Schil het knoflookteentje & pers het. Doe de thijm & knoflook in een kom, voeg het pepertje, de peperbolletjes & het laurierblad toe & overgiet met de olijfolie. Laat de marinade een uurtje trekken in de koelkast. Laat de olijven uitlekken in een vergiet, vul er een lege (schoon gemaakte) pot mee & giet er de marinade over.

Serveertip

Verrassend lekker als aperitiefhapje, bij salades, stoofschotels van kip of kalkoen & visgerechten.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van winnie78
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top