HeteBliksem

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 27-10-2001

gerecht met zoete en zure appeltjes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kilo aardappels
500 gram zoete appeltjes
500 gram zure appeltjes
zout,peper.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

schil de aardappels en snijd ze in stukjes.
schil de appels,snijd ze in vieren.

Bereidingswijze

doe alles met een bodempje water in een pan.
voeg zout toe en laat alles in ongeveer 30 min. gaar koken.
giet iets van het vocht af.
stamp alles door elkaar en maak op smaak met peper en zout.

Serveertip

dit is lekker met gekookt zuurkool spek.
maar gehakt balletjes zijn er ook lekker bij.
eet smakelijk!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten