1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Taai Taai

Taai Taai

  • Nederlands,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-10-2001

Ingrediënten 1 personen


250 gr dunne honing
1 ei
250 gr zelfrijzend bakmeel
1 el speculaas- of koekkruiden
1 tl gemalen anijszaad
1 snufje zout



Sinterklaas

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Roer de honing en het ei in een kom dooreen. Voeg het zelfrijzend bakmeel, de speculaas- of koekkruiden, het anijszaad en het zout toe. Roer alles dooreen en kneed van het geheel een soepel deeg. Vorm van het deeg een bal en laat deze 1 uur in de koelkast rusten. Vorm van het deeg poppetjes of repen met een dikte van ca. 1 cm en leg deze op een beboterde bakplaat.

Bereidingswijze

Bak de taai-taai in ca. 20 min. gaar en mooi bruin in een op 200 graden voorverwarmde oven.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van party_party


Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van party_party
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top