1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Taai Taai

Taai Taai

Door: party_party

  • Nederlands,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-10-2001

Ingrediënten 1 personen


250 gr dunne honing
1 ei
250 gr zelfrijzend bakmeel
1 el speculaas- of koekkruiden
1 tl gemalen anijszaad
1 snufje zout



Sinterklaas

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Roer de honing en het ei in een kom dooreen. Voeg het zelfrijzend bakmeel, de speculaas- of koekkruiden, het anijszaad en het zout toe. Roer alles dooreen en kneed van het geheel een soepel deeg. Vorm van het deeg een bal en laat deze 1 uur in de koelkast rusten. Vorm van het deeg poppetjes of repen met een dikte van ca. 1 cm en leg deze op een beboterde bakplaat.

Bereidingswijze

Bak de taai-taai in ca. 20 min. gaar en mooi bruin in een op 200 graden voorverwarmde oven.



Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van party_party
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top