1. Home
  2. Recepten
  3. Remouladesaus

Remouladesaus

Door: poeder

  •  , Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 25-10-2001

Ingrediënten


1 sjalotje, 2 kleine augurkjes, 10 kappertjes, 1 bosje dille, 100 g mayonaise, 1 tl dijon mosterd, 1 el yoghurt, 1/2 tl appeldiksap, zeezout, witte peper.



Deze saus past bij zalm, komkomer en aardappelen.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Sjalotje, augurken en kappertjes fijnhakken, de dille fijnknippen. alle ingredienten door elkaar roeren en op smaak brengen met zout en peper.

Serveertip

Bron: de natuurlijke keuken.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van poeder
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top