1. Home
  2. Recepten
  3. Marsepein

Marsepein

Door: dykstra_h

  •  , Banket
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 23-10-2001

Ingrediënten


250 gr amandelen, 400 gr poedersuiker, 4 eetl rozenwater, voedingskleurstof



Om zelf passende vormen te maken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- maal de amandelen zo fijn mogelijk
- zeef de poedersuiker
- kneed de amandelen, de poedersuiker en het rozenwater tot een soepel deeg
- voeg desgewenst (aan porties) voedingskleurstof toe om verschillende kleuren marsepein te krijgen
- leg de marsepein 1 dag in plastic- of aluminiumfolie op een koele plaats
- maak van de marsepein figuurtjes



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dykstra_h
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top