Haagse Bluf

  • Nederlands, Nagerecht
  • 0-10 min.

Goed vullend nagerecht volgens oud hollands recept

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kopje Bessensap
1 kopje suiker
3 a 4 eieren
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Scheid de eieren van elkaar en zorg dat er geen eigeel bij het eiwit zit.
Voeg een kopje suiker toe aan het eiwit en voeg ook het zelfde kopje bessensap toe.
Klop dit op totdat het 1 massa is die zo stevig is dat je hem op zijn kop kan houden zonder dat het eruit valt

Serveertip

Serveer de Haagse bluf met Vanille vla

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

urniold avatar
urniold

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten