1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Haagse bluf
  6. Haagse Bluf

Haagse Bluf

Door: urniold

  • Nederlands, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 23-10-2001

Ingrediënten 4 personen


1 kopje Bessensap
1 kopje suiker
3 a 4 eieren



Goed vullend nagerecht volgens oud hollands recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Scheid de eieren van elkaar en zorg dat er geen eigeel bij het eiwit zit.
Voeg een kopje suiker toe aan het eiwit en voeg ook het zelfde kopje bessensap toe.
Klop dit op totdat het 1 massa is die zo stevig is dat je hem op zijn kop kan houden zonder dat het eruit valt

Serveertip

Serveer de Haagse bluf met Vanille vla



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van urniold
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top