Gepofte aardappeltjes

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 22-10-2001

In de schil gepofte krieltjes met rozemarijn

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg krielaardappeltjes in schil
Olijfolie
Rozemarijn
Zeezout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal

Voorbereiding

Aardappeltjes wassen en afdrogen

Bereidingswijze

Paar takjes rozemarijn, blaadjes eraf ritsen.
Zeezout strooien, olijfolie erover gieten, en omscheppen zodat alle aardappeltjes een laagje olie hebben. Oven 200 graden, 45-60 minuten. Af en toe omscheppen/

Serveertip

Lekker bij lamsvlees

Laatste reacties

ej_ra_klein avatar
ej_ra_klein 20-06-2002

Hai, Gelukkig houd jij ook van koflook...zou dat hier ook nog in kunnen, zo geperst of schijfjes?? Groetjes Renee

bizie_lizie avatar
bizie_lizie 28-10-2001

Maak ik seffens klaar Jol met een lamsbout in de oven

carimar avatar
carimar 24-10-2001

Ook maar meegenomen nu maar hier op zoek naar krieltjes moeilijk verkrijgbaar. Marjon

poeder avatar
poeder 22-10-2001

lekker!!! ik zet het daarom ook favoriet. groetjes, tanja.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten