1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Afrikaanse keuken
  5. Biltongpatee

Biltongpatee

  • Afrikaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-10-2001

Ingrediënten


200 gram champgignons, in plakjes gesneden1 kleine ui, fijngesneden60 gram boter200 gram fijngeraspte biltong250 gram roomkaas100 ml room


Verder heb je nodig


Keukenmachine en koekenpan


Biltong speel so 'n prominente rol in die Afrikaner-kostraditie dat dit net 'n kwestie van tyd was voor die Kaapse Maleiers hierdie snoepkos op hulle eie unieke manier begin voorsit het.Recept is in het Nederlands.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bak de champignons met de ui in de boter totdat ze zacht is. Zet apart en laat helemaal afkoelen.

Bereidingswijze

Plaats het champignon-ui mengsel samen met de overige ingredienten in de keukenmachine en meng goed.

Serveertip

Kan als borrelhapje of als voorgerecht gegeten worden.*Bron: Kook Kaap-Maleis door Cass Abrahams (een afrikaans kookboek)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van twinkerbell


Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van twinkerbell
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top