Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Afrikaanse keuken
  5. Biltongpatee

Biltongpatee

Door: twinkerbell

  • Afrikaans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-10-2001

Ingrediënten


200 gram champgignons, in plakjes gesneden1 kleine ui, fijngesneden60 gram boter200 gram fijngeraspte biltong250 gram roomkaas100 ml room


Verder heb je nodig


Keukenmachine en koekenpan


Biltong speel so 'n prominente rol in die Afrikaner-kostraditie dat dit net 'n kwestie van tyd was voor die Kaapse Maleiers hierdie snoepkos op hulle eie unieke manier begin voorsit het.Recept is in het Nederlands.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bak de champignons met de ui in de boter totdat ze zacht is. Zet apart en laat helemaal afkoelen.

Bereidingswijze

Plaats het champignon-ui mengsel samen met de overige ingredienten in de Keukenmachine en meng goed.

Serveertip

Kan als borrelhapje of als voorgerecht gegeten worden.*Bron: Kook Kaap-Maleis door Cass Abrahams (een afrikaans kookboek)



Deel dit recept

Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van twinkerbell
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top