1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. gekonfijte tomaten

gekonfijte tomaten

  • , Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 20-10-2001

Ingrediënten 4 personen


16 pruimtomaten, ontveld en ontpit.
2 takjes tijm.
1 takje rozemarijn.
1 takje salie.
6 gehakte knoflooktenen.
200 ml olijfolie.
Peper en zout



Een tomatengerecht met zuiderse geur, dat ook apart als mezze kan gegeten worden

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De tomatenhelften met de platte kant naar beneden in een ovenschaal leggen. De kruiden en look toevoegen.
Rijkelijk olijfolie toevoegen en op smaak brengen met peper en zout
De schotel 2 uur in de oven zetten op een temperatuur van 80 graden



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van baradoj


Reacties (9)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van baradoj
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top