Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Russische reebiefstuk

Russische reebiefstuk

Door: jos_v_p

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-10-2001

Ingrediënten 4 personen


4 reebiefstukken

zout, peper, basilicum

100 gram boter

200 gram champignons

2 borrelglazen wodka

citroensap, 4 eetlepels zure room

marjolein, tijm

zilveruitjes, augurken

peterselie

suiker



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Sla de biefstukken plat en wrijf ze in met peper, zout en fijngewreven basilicum. Verhit de boter en schroei de biefstukken aan weerszijden dicht. Braad ze gaar naar eigen smaak. Bak de champignons in de braadboter. Maak de saus af met wodka, citroensap, room, marjolein en tijm. Roer er daarna de fijngehakte uitjes en augurken, de peterselie en de suiker doorheen. Verwarm de saus goed. Serveer dit gerecht met in boter gestoofde uien en gekookte aardappels.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top