Molslasalade

  • Internationaal, Bijgerecht
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
300 g molsla (paardenbloemblaadjes),
100 g winterpostelein,1 rode ui,1 hardgekookt ei,

voor de dressing:1 eetlepel citroensap,zout,
1 teentje knoflook uit de knijper, een snuifje suiker,3 eetlepels olijfolie
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was de blaadjes, droog ze en pluk ze in stukjes van een viertal cm. Was en droog de winterpostelein, vermeng beiden. Maak dan de dressing in de volorde dat ze er vermeld staan, schep ze door de salade en laat even trekken. Maak de ui schoon en snijd deze in ringen.

Serveertip

Seveer deze salade bij gebakken of geroosterde vis of vlees.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

witte_kop avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten