1. Home
  2. Recepten
  3. Truffels met noten en alcohol

Truffels met noten en alcohol

Door: het_notenhoekje

  •  , Banket
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-10-2001

Ingrediënten


60 g rozijnen/ 60 ml. bruine rum/ 200 g verkruimelde tarwebiscuits met chocolade/ 60 g bruine suiker/ 1 theel. kaneel/ 50 g fijngehakte pecannoten/ 60 ml. room/ 250 pure chocolade/ 90 g suikerstroop/ 125 g fijngemalen pecannoten



Een heerlijke bonbon met pecannoten rozijnen en rum

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat de rozijnen 1 uur wellen in de rum.

Bereidingswijze

Meng biscuits, suiker, kaneel en de fijngehakte pecannoten in een grote kom. Roer room, chocolade en stroop in een pan op laag vuur tot alles is gesmolten. Giet dit over het biscuitmengsel, voeg rozijnen met rum toe en roer het geheel tot een samenhangend geheel. Laat het mengsel in de koelkast hard worden voor verder gebruik. Vorm van eetl. mengsel balletjes en rol ze door de gemalen pecannoten. Bewaar ze in de koelkast.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van het_notenhoekje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top