Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Niertjes met spek en selder

Niertjes met spek en selder

Door: stienemie

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-10-2001

Ingrediënten 4 personen


4 varkensnieren,
200 g spek,
3 stengels witte selder,
2 dl vleesbouillon,
boter,
zout,
peper.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Braad de niertjes in boter. Neem ze uit de pan en hou ze warm. Fruit in dezelfde pan het spek in blokjes en de selder in rondjes. Voeg de bouillon toe en laat spek en groenten op een zacht vuur sudderen tot de selder zacht is. Laat de niertjes nog even mee verwarmen. Breng op smaak met zout en peper en serveer meteen.

Serveertip

Heel klassiek en lekker wordt dit gerecht, als u het serveert met aardappelpuree en eventueel een groen slaatje.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van stienemie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top