Gegratineerde kaastomaatjes met garnalen.

  • Internationaal, Voorgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 10-10-2001

Weer eens iets anders.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
6 kleine tomaten.
100 gram geitenkaas.
1/2 theelepel chilipoeder.
1/2 eetlepel gehakte dille.
1/2 theelepel geraspte citroenschil.
50 gram veldsla.
150 gram hollandse garnalen.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Halveer de tomaten en hol ze uit.

Bereidingswijze

Verkruimel de geitenkaas en schep de chilipoeder, dille en citroenschil erdoor.
Vul de tomaatjes met dit mengsel en zet ze naast elkaar in een ovenschaal.
Schuif de schaal ongeveer 10 cm. onder een hete grill en laat de kaas in drie min. gratineren.
Verdeel de gewassen en uitgelekte veldsla over 4 bordjes.
Leg op elk bordje 3 gevulde tomaatjes en leg de garnalen op de tomaatjes.

Serveertip

Lekker met stokbrood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten