1. Home
  2. Recepten
  3. Mexicaanse keuken
  4. Mexicaanse Spareribs

Mexicaanse Spareribs

  • Mexicaans,
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 07-10-2001

Ingrediënten


1 dl azijn
75 gr bruine basterdsuiker
35 gr (1 zakje) tacokruidenmix
ca. 1,2 kg losgesneden spareribs (krabbetjes)
5 eetlepels hete tacosaus



BBQ

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng, in een grote pan, 1 liter water met azijn, de basterdsuiker, de
kruidenmix en de spareribs aan de kook. Kook de spareribs zachtjes in ca. 25
minuten gaar; schep ze af en toe om. Laat de spareribs afkoelen in het
kookvocht (laat ze het liefst een nachtje staan, zodat de smaken goed in
kunnen trekken). Neem de spareribs uit het kookvocht en dep ze droog met
keukenpapier.
Op de barbecue: Bestrijk de spareribs rondom met tacosaus en rooster ze in
ca. 10 minuten boven de gloeiend hete houtskool bruin; keer ze regelmatig.

Serveertip

Serveer de spareribs met pepersaus.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dutchy18


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dutchy18
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top