1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Yin-Yang: Kastanjerijst

Yin-Yang: Kastanjerijst

Door: toverketel

  • , Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-10-2001

Ingrediënten


Geschilde ontvelde kastanjes (grof in stukjes gesneden), rondkorrelige rijst, wat chilipeper, zout, 1 el tarwebier (of witbier), 1 el boekweitboter



Bron: Het vijf elementen kookboekPast goed bij: rundvlees- en groentegerechten.Effect: neutraal - bouwt chi en lichaamssappen op - tonicum voor de middelste verwarmer, de longen en nieren.Aanbevolen bij: chi-gebrek in de milt, verstopping als gevolg van chi-tekort.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alle ingredienten - behalve de boter - in kokend water op klein vuur ongeveer 35 minuten zachtjes laten koken.Voor het opdienen wat boter erdoor roeren.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van toverketel
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top