Kabeljauwfilet in folie

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 04-10-2001

Een echte lekkernij voor de liefhebber !!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 x 150 gram kabeljauwfilet, 1 ui, 1 citroen, 2 vleestomaten, klontje boter, peper en zout 4 stukken aluminiumfolie, tijm
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
aluminiumfolie

Bereidingswijze

Leg op elk stuk folie, enkele schijven tomaat en ui. Bestrooi dit met peper, zout en tijm. Voeg enkele dunne schijfjes boter toe. Leg hierop de kabeljauwfilet. Bestrooi de filet met peper en zout en leg op de filet 2 plakjes citroen. Vouw vervolgens de folie tot een pakketje en leg deze 20 minuten in een voorverwarmde oven op ongeveer 200 graden.

Serveertip

Lekker hierbij is witte rijst en worteltjes met peultjes of brocoli.

Laatste reacties

bijjoop avatar
bijjoop 10-03-2021

Dit recept maakte ik toen ik nog geen oven had (arme student) grote pan laagte water aan de kook deksel omgekeerd op de pan pakketje op de deksel kleiner deksel erover heen 20 min tja wat iis het stomen ? verwennerij ga het vanavond weer doen good memmories

quiltje avatar
quiltje 15-07-2002

Wim, dit is heerlijk. Ik heb het gemaakt met verse zalm, wat ook perfect smaakt. Het recept blijft bij ons favoriet. Bedankt! Groetjes, Ank.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten