Galia maloen met ham en porto

  • Belgisch, Tussendoortje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 03-10-2001

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 Galia meloentjes
300gr rauwe ham
2 glazen rode proto
1 soeplepel gehakte walnoten
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snij de meloenen in twee en snij getande rande aan elke helft. Haal met een mesje voor aardappelnootjes bolletjes uit de meloen en vul hiermee de halve meloenen op. Giet de porto over de meloenbolletjes.
Hak de walnoten en strooi ze over de meloenen.
Leg de meloenhelften op borden en schik er de sneden ham mooi naast.

Serveertip

Wijntip: Dow's porto tawny 19?

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten