1. Home
  2. Recepten
  3. Zalm
  4. zalm

zalm

  •  , Tussendoortje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 01-10-2001

Ingrediënten 2 personen


75 gr gerookte zalm,
1-2 eetl. mierikswortelroom,
enkele druppels citroensap,
1-2eetl.gehakte dille,
1 eetl.middelscherpe mosterd,
1-2 eetl.creme fraiche,
1-2 eetl. rode bosbessen,
zout,versgemalen peper,
1 snufje cayennepeper,
4 sneetjes tostibrood,
1-2 eetl.boter of margarine,


Verder heb je nodig


Toaster .


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Hak de gerookte zalm fijn .Schep mierikswortelroom,citroensap,dille mosterd, creme fraiche en rode bosbessen in een kom en roer alles flink door elkaar.
Breng de massa pittig op smaak met zout,peper en cayennepeper.

Bereidingswijze

Besmeer de sneetjes brood met boter of margarine en verdeel het mengsel er gelijkmatig overheen.Leg de sneetjes op elkaar en rooster ze gedurende 3 tot 4 minuten in een toaster.Haal ze uit de apparaat en snijd ze diagonaal in tweeen.Schik ze op een bord en dien op met een droge witte wijn .



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bellossom


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bellossom
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top