75 gr gerookte zalm,
1-2 eetl. mierikswortelroom,
enkele druppels citroensap,
1-2eetl.gehakte dille,
1 eetl.middelscherpe mosterd,
1-2 eetl.creme fraiche,
1-2 eetl. rode bosbessen,
zout,versgemalen peper,
1 snufje cayennepeper,
4 sneetjes tostibrood,
1-2 eetl.boter of margarine,
Toaster .
Hak de gerookte zalm fijn .Schep mierikswortelroom,citroensap,dille mosterd, creme fraiche en rode bosbessen in een kom en roer alles flink door elkaar.
Breng de massa pittig op smaak met zout,peper en cayennepeper.
Besmeer de sneetjes brood met boter of margarine en verdeel het mengsel er gelijkmatig overheen.Leg de sneetjes op elkaar en rooster ze gedurende 3 tot 4 minuten in een toaster.Haal ze uit de apparaat en snijd ze diagonaal in tweeen.Schik ze op een bord en dien op met een droge witte wijn .