1. Home
  2. Recepten
  3. tomaat-eitosti

tomaat-eitosti

  •  , Tussendoortje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 01-10-2001

Ingrediënten 2 personen


50 gr gekookte of rauwe ham, 1 ui, 2eieren,
1 scheut melk,
3 eetl.gemengde gehakte kruiden (peterselie,bieslook,kervel,dragon)
1 snufje zout, versgemalen peper,
1 snufje muskaatpoeder,
1 snufje cayennepeper,
2 sneetjes halfbruin brood,
1-2eetl.boter of margarine,
2 tomaten,50 gr geraspte roomkaas,



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de ham en de ui in fijne blokjes.
Klop de eieren met de melk los.Meng de kruiden eronder.Kruid met zout,peper,muskaatnoot en cayennepeper.
Verwarm wat vet in een pan en fruit daarin de ham en de ui glazig.
Meng het kruiden-ei-mengsel eronder en laat het onder voortdurend roeren opstijven.
Verwarm de oven voor op 200?c.

Bereidingswijze

Rooster het halfbruine brood.Smeer er boter op. Snijd de tomaten in schijfjes en leg ze erop.Verdeel hierover de eimaasa.
Strooi de kaas erover en laat de sneetjes in de grill of in de oven ongeveer 6 tot 8 minuten bakken.Haal ze uit ,schik ze op een bord en dien op met een salade van radijzen .



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bellossom


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bellossom
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top