Guacemole

  • Mexicaans, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 30-09-2001

Lekker dippie met avocado en pepers

Deel dit recept

Ingrediënten
  • 2 Avocado's
  • ui
  • knoflook
  • spaanse peper
  • (zonder zaadjes)
  • tomaat
  • zout
  • limoen/citroensap
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Geen blender!!! De guacemole moet grof zijn, gewoon prakken met de vork.

Voorbereiding

Ui snijden, knoflook persen, peper ragfijn snijden.
Ontvel de tomaten (30 sec in kokend water en dan laten schrikken in koud water) In stukjes snijden.

Bereidingswijze

Schil de avocado's en prak het vruchtvlees fijn, doe alle d andere ingredienten erbij en maak een groffe saus. Breng op smaak met een beetje limoen/citroensap en wat zout.

Serveertip

Bij de chili concarne of als dipje bij tortilla chips, in de tomaten soep, verzin maar iets.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten