1. Home
  2. Recepten
  3. Marokkaanse keuken
  4. Gehakt
  5. Marokkaanse gehakt spies

Marokkaanse gehakt spies

  • Marokkaans,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-09-2001

Ingrediënten


800g rundvlees gehakt
2 uien
1-2 knoflooktenen
Koriander (heel bosje fijngesneden)
4-6 blaadjes mint
Peterselie (heel bosje fijngesneden)
komijn 1 eetlepel
kaneel 1/2 theelepel
cayennepeper 1/2 theelepel
paprika poeder mild, 1 eetlepel
1 ei
zout naar smaak



Pittige gehaktspies die goed op de grilplaat van een gourmetstel is te bereiden.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alles goed fijn hakken en door de gehakt mengen. Van de gehakt klein balletjes maken, van ongeveer 40-50 gram. Deze balletjes uitrollen tot een dun rolletje en op een satestokje steken. Het gehakt goed om het stokje aandrukken zodat het er tijdens het keren niet af valt.

Serveertip

Te gebruiken bij een Marokkaans gourmet, samen met andere spiezen, brood, groente couscous als bij gerecht.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rokusharder


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rokusharder
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top