1. Home
  2. Recepten
  3. italiaans olijvenflapje !!

italiaans olijvenflapje !!

  •  , Tussendoortje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-09-2001

Ingrediënten 2 personen


30 gr italiaanse salami,1 ui,
1 blikje gevulde olijven,
1teentje knoflook,
2 eetl.kappertjes,
1 eetl. gehakte oregano,
1 eetl.gehakte basilicum,
enkele druppeltjes aceto balsamico,
1-2 eetl. geraspte parmezaanse kaas,
zout,versgemalen peper,
1 snufje cayennepeper,
4 sneetjes tostibrood,
1-2 eetl. boter of margarine,


Verder heb je nodig


Toaster !!


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd de salami in fijne blokjes.Hak de ui fijn .Laat de olijven goed uitlekken en hak ze eveneens.
Pers het knoflookteentje en plet het met zout tot een pasta.Vermeng dit goed met de kappertjes,de salami,de ui en de olijven.
Breng de massa op smaak met met oregano,basilicum en aceto balsamico.Roer de parmezaanse kaas eronder en hruid eht geheel pittig met zout peper en cayennepeper.

Bereidingswijze

Besmeer de sneetjes brood met boter of margarine en verdeel het mengsel er gelijkmatig overheen.Leg de sneetjes op elkaar en rooster ze gedurende 3-4 minuten in de toaster.Haal ze uit het apparaat en snijd ze diagonaal in tweeen.Schik ze op een bord en dien op met een gemengde salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bellossom


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bellossom
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top