1. Home
  2. Recepten
  3. stevige boerenflap

stevige boerenflap

  •  , Tussendoortje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 29-09-2001

Ingrediënten 2 personen


50 gr mager,gerookt vlees van het buikstuk,
1 ui ,1 preistengel (ca.10cm lang),
1 scheut room ,
1-2 eetl.geraspte parmezaanse kaas,
1 eetl. verse gehakte bieslook ,
1 eetl.gehakte peterselie,
zout, versgemalen peper,
1 snufje cayennepeper,
4 sneetjes tostibrood,
1-2 eetl.boter of margarine,


Verder heb je nodig


Toaster !


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd het buikvlees,de ui en de prei in blokjes.
Pureer het buikvlees,de groente en de room met de mixer.Roer de parmezaanse kaas en de kruiden eronder.
De massa met zout,peper en cayennepeper krachtig op smaak brengen.

Bereidingswijze

Besmeer de sneetjes brood met boter of margarine en verdeel de massa er gelijkmatig overheen.Leg de sneetjes op elkaar en rooster ze gedurende 5-6 minuten in de toaster.Haal ze uit het apparaat en snijd ze diagonaal in tweeen.Schik ze op een bord en dien op .

Serveertip

Serveren met een glas krachtige rode wijn.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bellossom


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bellossom
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top