1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Gemberrijst

Gemberrijst

  • Internationaal, Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 25-09-2001

Ingrediënten 4 personen


Pak dessertrijst/ 1 liter kokosmelk/ 6 eetlepels gembersiroop/ pakje ingelegde gember


Verder heb je nodig


4 timbalen van 6 cm.


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de dessertrijst in de kokosmelk, gembersiroop en fijngesneden gember. Verwarm al roerend tot de kokosmelk is opgenomen. Spreid de rijst uit en laat een uur afkoelen. Vul vier timbalen met het rijstmengsel. Laat ze een uur afkoelen in de koelkast. Houd de timbalen even onder warm water tot de rijst loslaat. Verwijder de timbalen.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corrieneeltje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van corrieneeltje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top