1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Spaghetti
  6. Spaghetti

Spaghetti

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-09-1998

Ingrediënten 4 personen


2 eetlepels boter, 2 eetlepels bloem, 3 dl melk, 3 dl slagroom, zout, peper, 400 gram spaghetti, 4 eetlepels visbouillon (tablet), 500 gram zalmfilet (in reepjes), 2 eetlepels fijngesneden dille, 2 eetlepels bieslook.



Spaghetti met zalmsaus

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de boter, roer de bloem erdooheen en laat dit ongeveer 1 minuut garen. Roer de melk en slagroom erdoor. Zout en peper toevoegen. Al roerend 10 minuten laten koken.
Kook intussen de spaghetti.
Voeg de visbouillon aan de saus toe en breng het geheel opnieuw aan de kook. Voeg de zalm eraan toe en verwarm dit zachtjes (5 minuten). Voeg de dille en bieslook eraan toe en roer de saus door de spaghetti.

Serveertip

Stokbrood met kuidenboter of een frisse salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dannie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dannie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top