1. Home
  2. Recepten
  3. Aziatische keuken
  4. Filippijnse loempia's

Filippijnse loempia's

  • Aziatisch, Tussendoortje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 24-09-2001

Ingrediënten


4 loempia-vellen,
50 g pinda's,
200 g kippenvlees,
200 g ham,
zout en peper,
1 eetl maizena,
1 losgeroerd ei,
? theelepel sambal oelek,
4 gesnipperde voorjaarsuitjes



Gevuld met kip, ham, en pinda,s

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Laat 4 loempiavellen ontdooien. Snijdt elk vel in 4 vierkantjes. Rooster 50 g pinda's in droge koekenpan. Af laten koelen en fijnstampen. Meng 200 g kippenvlees, 200 g ham, pinda's, zout en peper door elkaar. Roer 1 eetl maizena door 1 losgeroerd ei en voeg ? theelepel sambal oelek toe. Meng bij vleesmengsel en laat 1 uur koel staan.
Vorm 16 rolletjes en rol door 4 gesnipperde voorjaarsuitjes. Maak het deeg rond het vleesrolletje vochtig en vouw de velletjes dicht. Bak de loempia's in de olie goudbruin. Uitlekken en in voorverwarmde schaal serveren



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van het_notenhoekje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van het_notenhoekje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top