Koude pastasalade met kip en cottage cheese

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 21-09-2001

Heerlijk lichte hoofdmaaltijd

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
100 gram kleine pasta, 1 kipfilet, 100 gram cottage cheese, tomaat, paprika, veldsla, pesto
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

kook de pasta in 8-10 minuten gaar en laat afkoelen. kook de kipfilet in 10 minuten gaar en laat afkoelen.

Bereidingswijze

maak een dressing van de cottage cheese met 1 eetlepel pesto. snij de kipfilet, de tomaat en de (gele) paprika in kleine stukjes. meng in een schaal de veldsla, de in stukjes gesneden kip, tomaat en paprika. doe de koude pasta erbij. roer de dressing er doorheen. maak het eventueel af met wat verse basilicum en geroosterde pijnboompitjes. een heerlijke lichte maaltijdsalade eventueel te serveren met vers afgebakken ciabatta en een lekker tomatensoepje vooraf!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten