1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. macaroni

macaroni

  • , Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-09-2001

Ingrediënten 4 personen


Macaroni - 500 gr.gehakt - nasikruiden, voor de liefhebber zwitsere geska kaas over de schotel [apart er bij geven]



Een macaroni die net iets anders is

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Nasikruiden weken zoals op de verpakking staat

Bereidingswijze

Macaroni in ruim kokend water gaat koken samen met een vleesboullion blokje, 500gr gehakt rul maken in een hapjespan, de geweekte boemboe er bij doen en even laten aanbakken.de gare en uitgelekte macaroni door de gehakt met kruiden roeren en goed warm laten worden.

Serveertip

Geef er een frisse salade bij



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kuyerelfrink


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kuyerelfrink
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top