Tunise Cous Cous

  • Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 20-09-2001

Cous Cous is een soort van Tunise RijstIn combinatie en mer verse groent en vlees

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Spitskool
Peen
Pompoen
Rundvlees of kippepootjes ( naar eigen smaak)
Pepers
1 groot blik tomatenpuree
1 pak cous cous
1 ui
zwarte peper
Olijf oli
Harizza ( turkse sambal)
4 aardappels
doperwten
cous cous kruiden
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok, normale kookpan

Voorbereiding

Maak al het groente eerst goed schoon en snij
daarna de al het groente klein

Bereidingswijze

Laat vervolgens de groent gaar koken.Doe de olie in de wok met het vlees en de uien en laat dit ongeveer 2 minuten bakken.doe daarna
de tomatenpuree,Harizza, doperwten , kruiden en wat water in de woken en laat dit even doorkoken
Doe als laaste de gekookte peen de spitskool en pompoen erbij en laat gedurende 5 minuten doorkoken.
als laatste gekookt water bij de cous cous voeg en laat dit geheel 5 minuten wellen

Serveertip

kan goed geserveerd worden met een frisse salde

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten