1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Tunise Cous Cous

Tunise Cous Cous

  • , Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 20-09-2001

Ingrediënten 4 personen


Spitskool
Peen
Pompoen
Rundvlees of kippepootjes ( naar eigen smaak)
Pepers
1 groot blik tomatenpuree
1 pak cous cous
1 ui
zwarte peper
Olijf oli
Harizza ( turkse sambal)
4 aardappels
doperwten
cous cous kruiden


Verder heb je nodig


Wok, normale kookpan


Cous Cous is een soort van Tunise RijstIn combinatie en mer verse groent en vlees

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak al het groente eerst goed schoon en snij
daarna de al het groente klein

Bereidingswijze

Laat vervolgens de groent gaar koken.Doe de olie in de wok met het vlees en de uien en laat dit ongeveer 2 minuten bakken.doe daarna
de tomatenpuree,Harizza, doperwten , kruiden en wat water in de woken en laat dit even doorkoken
Doe als laaste de gekookte peen de spitskool en pompoen erbij en laat gedurende 5 minuten doorkoken.
als laatste gekookt water bij de cous cous voeg en laat dit geheel 5 minuten wellen

Serveertip

Kan goed geserveerd worden met een frisse salde



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ramona.l


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ramona.l
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top