1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. Internationale keuken
  5. Botervis met groentetartaar

Botervis met groentetartaar

  • Internationaal, Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-09-2001

Ingrediënten 4 personen


800 g botervis in plakken van 1 cm,
1 grote verse ui,
4 tomaten,
halve komkommer,
1 groene citroen,
1 gele paprika,
een beetje verse koriander,
olijfolie,
zout en peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bereid de groententartaar: snijd de ui, de ontpitte tomaten en de ontpitte en gepelde paprika in kleine stukjes. Voeg de gehakte koriander toe. Besprenkel met citroensap en olijfolie. Kruid met zout en peper. Meng goed en zet het mengsel in de koelkast. Verwarm in een pan een eetlepel olijfolie en laat de plakken botervis goudbruin bakken, 5 minuten per kant.

Serveertip

Dien de vis op met een scheutje olijfolie, vergezeld van de koude groentetartaar en rijst of griesmeel (couscous).



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van witte_kop


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van witte_kop
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top