Roergebakken salade van chinese kool en kip
- Aziatisch, Lunch/Brunch
- 20-30 min.
Een heerlijke warme salade, ook geschikt als maaltijdsalade!
Ingrediënten 4 personen
Voorbereiding
Verhit 3 eetl olie in een wok en roerbak knoflook en kip 10 minuten op een matig vuur, totdat alles gaar en lichtbruin is.
Haal de kipfilets uit de wok en houd ze warm.
Doe de Chinese kool, komkommer, paprika en selderij met de resterende olie in de wok en roerbak alles 2 - 3 minuten.
Bereidingswijze
Schep het mengsel in een verwarmde schaal of op aparte borden en schep de kip erboven op.
Doe de peterselie en sherry in de wok en schraap het aanbaksel van de bodem los.
Breng de saus op smaak met zout en peper, giet het over de kip en de groenten en dien de kip direct op.
Serveertip
Serveer er knapperig vers brood bij!
Eet smakelijk