Frambozen-Kruisbessenjam

  • Internationaal, Ontbijt
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 19-09-2001

Deel dit recept

Ingrediënten
Voor 4potten:750g kruisbessen-500g frambozen-1kg geleisuiker
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Jampotten

Voorbereiding

Pureer de kruisbessen.

Bereidingswijze

Kook de frambozen met de kruisbessen in 20minuten 1/4 deel in.Roer er de suiker door en laat het ca 15minuten op een middelmatig vuur koken.Doe de jam in de potten en zet ze omgekeerd om ze te laten afkoelen.

Serveertip

Bewaar de potten op een koele donkere plaats.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten