Focacciapizza met zeevruchten

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  • 20-30 min.


Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Focaccia Mediterranea * pizzasaus * zeevruchtenmengeling (diepvries) * ansjovis * basilicum * mozzarella * knoflook * olijfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220? C.

Bereidingswijze

Fruit de zeevruchtenmengeling aan in olijfolie met wat look. Snij de focaccia middendoor. Leg de twee helften open op een bakplaat met de kruimzijde bovenaan. Breng de pizzasaus aan. Verdeel de zeevruchtenmengeling over de pizza. Leg enkele ansjovisjes op de pizza. Strooi de mozzarella erover. Plaats in de voorverwarmde oven en laat zo'n 10 a 12 minuten bakken.

Serveertip

Werk af met enkele verse blaadjes basilicum, snij in stukken en serveer.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

bakbolleken avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten