1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Indiase keuken
  5. Indiase broodschotel met pistache en amandel

Indiase broodschotel met pistache en amandel

Door: het_notenhoekje

  • Indiaas, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-09-2001

Ingrediënten 4 personen


25 g boter of margarine of olie, 8 sneetjes witbrood, 2 dl water, 100 g suiker, enkele druppels rozenwater (Toko of buitenlandse winkel), 4 eetl. gecondenseerde koffiemelk (melk suiker wordt in blikjes in Toko of supermarkt verkocht), 1? dl stijfgeklopte slagroom, 50 g pistachepitten, 50 g amandelschaafsel en kardamonpoeder (Toko).



Nagerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Verwarm de boter in de pan en bak hierin het brood aan beide zijden goudbruin.

Laat het brood uitlekken op het papier.

Kook het water met de suiker tot een stroop en voeg het rozenwater toe.

Schik het brood in de schaal en voeg de stroop en de koffiemelk toe.

Rooster de pistaches en de amandelen lichtbruin.

Schep hierop de room en de pistaches en de amandelen.

Bestuif met de kardamon.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van het_notenhoekje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top