1. Home
  2. Recepten
  3. Mediterrane keuken
  4. varkensrollade met wijn-knoflookjus

varkensrollade met wijn-knoflookjus

  • Mediterraan, Ovenschotel
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 10-09-2001

Ingrediënten 4 personen



Verder heb je nodig


1 braadzak - ovenschaal


Hoofdgerecht van 375 Kcal.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Aardappels schoon boenen - grote in 4en snijden - kleine door de helft - knoflook pellen - in braadzak aardappel, knoflook en tijm verdelen - rollade erop leggen - zak afsluiten met binder en in lage ovenschaal leggen - aan bovenkant van braadzak 6 gaatjes prikken - tot gebruik in koelkast bewaren

Bereidingswijze

In pan wijn en fond aan de kook brengen en tot ca. 1 dl. laten inkoken - op smaak brengen met zout en peper - artisjokbedems afgieten - in kleine blokjes snijden en van vuur af door ingekookte fond scheppen -
schaal met braadzak in midden van oven schuiven - oven inschakelen op 200 graden - vlees in ca. 55 min. gaar braden - puntje van braadzak knippen en braadvocht op hoog vuur ca. 5 min. zachtjes laten inkoken - vlees intussen laten rusten - vlees in plakken snijden -

Serveertip

Vlees en aardappelen op schaal leggen - helft van jus over rollade scheppen - rest van jus apart erbij sreveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dik-slank


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dik-slank
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top