1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Montignac keuken
  5. roergebakken sperzieboontjes

roergebakken sperzieboontjes

  • Montignac, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-09-2001

Ingrediënten 2 personen


400 gram sperzieboontjes.
1 ui, gesnipperd.
250 gram champignons in vieren gedeeld.
peper en zout.



Montignac fase 1 en 2. vet of koolhydraatmaaltijd

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de sperzieboontjes schoon, halveer ze en kook ze in 10 minuten beetgaar.
afspoelen onder koud water.
laat een hapjespan of wok met anti aanbaklaag warm worden en bak hierin de champignons.
als er vocht uit de champignons komt de gesnipperde ui toevoegen.
ongeveer 5 minuten roerbakken.
als laatste de sperzieboontjes toevoegen en nog 2 minuten meebakken.
op smaak brengen met zout en peper.
direkt serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smurfze


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smurfze
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top