1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Montignac keuken
  5. Erwtensoep
  6. erwtensoep

erwtensoep

Door: smurfze

  • Montignac, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 09-09-2001

Ingrediënten 5 personen


500 gram groene spliterwten.
1 theelepel zout.
1 theelepel peper.
1 grote ui, grof gesnipperd.
1 grote prei, in kleine stukjes.
1 koolrabi, in kleine stukjes.
2 tabletten voor vleesbouillon.
1 tablet voor kruidenbouillon.
1 kruidenbuiltje.
3 liter water.



Montignac fase 1 en 2 koolhydraatmaaltijd

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe alle ingredieenten in een ruime pan en breng dit aan de kook.
laat dit 4 tot 5 uur zachtjes koken tot alle ingredienten tot een erwtensoep zijn gesmolten, regelmatig doorroeren.
kleine stukjes eventueel fijnmaken.

Serveertip

Opdienen met volkoren-of roggebrood



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smurfze
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top