1. Home
  2. Recepten
  3. tonijntartaar met koriander

tonijntartaar met koriander

Door: riny

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-09-2001

Ingrediënten 8 personen


200 g tonijn, in fijne blokjes
1 el bieslook, gehakt
1 el olijfolie
1/2 el citroensap
zout en peper
Voor de dressing:
1 el teriyakisaus (kikkoman)
1/2 el citroensap
1 el olijfolie
1/2 el sesamolie
1 cm gemberwortel, gehakt
Voor de garnering
1 rode peper
1/2 bos koriander, de blaadjes



Een lepelhapje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de ingredienten voor de tonijn tartaar en zet het mengsel koud.
Blaker de rode peper in vuur en haal het vel eraf. Verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in reepjes.
Meng de ingredienten voor de dressing en maak hiermee de tartaar aan.
Verdeel de tartaar over lepels en garneer met koriander en rode peper.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van riny
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top