Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. Appel-Dadeljam

Appel-Dadeljam

Door: cat778

  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-09-2001

Ingrediënten


Voor 4potten:1 1/4kg appelen-250g dadels-sap en rasp van 1citroen-sap en rasp van 1sinaasappel-1kg suiker


Verder heb je nodig


Jampotten


Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwijder de steeltjes en de kroontjes van de appelen.Ontpit de dadels en snijd ze in stukjes.

Bereidingswijze

Laat de appelen 15minuten zacht koken en pureer ze.Doe de rest van de ingredienten erbij en laat het nog 5minuten koken.Roer de suiker erdoor en laat 15minuten koken tot de gewenste dikte.Doe het in de potten,sluit ze en zet ze omgekeerd om te laten afkoelen.

Serveertip

Bewaaren op een koele donkere plaats.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van cat778
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top