1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. basilicum puree

basilicum puree

  • Montignac, Saus/dressing
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-09-2001

Ingrediënten 4 personen


3 a 4 bosjes basilicum.
3 teentjes knoflook.
2 dl. olijfolie.



Montignac fase 1 en 2. vet maaltijd.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe de basilicum en de knoflook in het bakje van de staafmixer met hakmesje.
zet de staafmixer aan en voeg af en toe een scheut olijfolie toe totdat deze op is.

Serveertip

Lekker bij geroosterd vlees, vis of kip of bij de groentenschotel.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smurfze


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van smurfze
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top