1. Home
  2. Recepten
  3. Indonesische keuken
  4. Pindasaus
  5. Pindasaus

Pindasaus

Door: karelrm

  • Indonesisch, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-09-2001

Ingrediënten 4 personen


2 teentjes knoflook
1 uit
olie
azijn
ketjap manis
suiker
zout
peper
sambal oelek
pindakaas


Verder heb je nodig


Braadpan


Pindasaus voor sate (zoet en heet)

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Geen

Bereidingswijze

1 uit fruiten in beetje olie, aflessen met azijn, toevoegen van ketjap, suiker, zout peper, sambal oelek, en pindakaas. Aanlengen met lauw water en met vetsin (chinees zout) op smaak brengen



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van karelrm
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top