1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. koolvis in tomaten-roomsaus

koolvis in tomaten-roomsaus

Door: lealea

  • , Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 06-09-2001

Ingrediënten 4 personen


Een pak diepvries koolvis van 400 gram; 1 kleine ui; 1 doosje champignons; 20 sprietjes bieslook; 25 gram boter; 1 blik Unox tomatenroomsoep; 1 bekertje creme fraiche; 1 dl melk; 100 gram Noorse garnalen; peper en zout naar smaak.



Een heerlijk romig visgerecht

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vis ietsjes laten ontdooien en in blokjes snijden, uitje snipperen, champignons schoonmaken en in dunne plakjes snijden, garnalen wassen en laten uitlekken.

Bereidingswijze

In pan boter verhitten, ui en champignons ca. 5 minuten zachtjes bakken. Soep (onverdund), creme fraiche en melk toevoegen. Al roerend zachtjes aan de kook brengen. Stukjes vis en garnalen toevoegen, doorroeren en met deksel op de pan in ? 10 minuten gaar laten worden, zout en peper naar smaak toevoegen, en bieslook erboven fijnknippen.

Serveertip

Heerlijk met rijst (pandanrijst is er heerlijk bij) en verse worteltjes met bieslook.




Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lealea
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top